Samenstelling / Ingrediënten
Filets met 85 % vlees (65 % kip, 15 % lever, 5 % lamspens), Gehydrolyseerde kippenlever 5 %, Lignocellulose 1.5 %, Erwtenmeel, Biergist 1 %, Calciumcarbonaat 0.3 %, Natriumchloride 0.3 %, Mannanoligosacchariden 0.003 %, Fructo-oligosacchariden 0.0022 %, Yucca schidigera 0.0022 %, Geïnactiveerde bacteriën en delen daarvan (Lactobacillus helveticus HA – 122, 1,5×104 cellen/kg).
Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 6.5 %, Ruw vet 2.5 %, Ruwe vezel 0.6 %, Ruwe as 2.5 %, Vocht 82.0 %, Totaal aan suikers (als NFE) 5.9 %, Calcium 0.2 %, Fosfor 0.2 %, Natrium 0.2 %, Magnesium 0.03 %, Kalium 0.1 %, Omega-3 vetzuren 0.1 %, Omega-6 vetzuren 0.2 %.