Supplementen

Bij PetPol beschikken we over een breed assortiment aan voedingssupplementen ter ondersteuning van soepele gewrichten bij de hond. Daarnaast kun je bij PetPol ook terecht voor Orthopedische ligkussens en dieetvoedingen ter ondersteuning van de gewrichten van oudere honden die te maken hebben met bijvoorbeeld artrose.

Actieve filters

Fortiflex 525 (25 t/m 40 kg) - 30 tabletten Fortiflex 525 (25 t/m 40 kg) - 30 tabletten
Snel bekijken Quick View

Fortiflex 525 (25 t/m 40 kg) - 30 tabletten

€ 44,95 Prijs

Fortiflex van Virbac is een aanvullend diervoeder op basis van natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van de gewrichten bij honden met een lichaamsgewicht van 25 t/ 40 kg. Het middel bevat o.a. Chondroïtinesulfaat, Chitosanide en antioxidanten (Selenium en Epigallocathechinegallaat (EGCG)). Deze combinatie van ingrediënten zorgen voor een optimale bescherming en aanmaak van kraakbeen. 

AA Arthritabs C - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

AA Arthritabs C - 90 tabletten

€ 31,95 Prijs

AA-Arthritabs C is een Plantaardig voedingssupplement ter ondersteuning van het bewegingsapparaat. Helpt tevens het afweersysteem van de lever en nieren en kan verlichting bieden bij pijnklachten.

Aplazyl
Snel bekijken Quick View

Aplazyl

Vanaf € 30,95 Prijs

Aplazyl van Prodivet is een voedingssupplement voor honden en katten ter ondersteuning van de gewrichten. De deelbare tabletten bevatten onder andere chondroïtinesulfaat, glucosaminesulfaat en zijn rijk aan omega-3 visolie wat bijdraagt aan de smering en behoud van gezonde gewrichten. Aplazyl is een veilig middel dat ook gegeven mag worden aan pups en drachtige dieren. 

Pharmox UC-II Ongedenatureerd Collageen type 2 - 60 capsules
Snel bekijken Quick View

Pharmox UC-II Ongedenatureerd Collageen type 2 - 60 capsules

€ 38,95 Prijs

Pharmox Hond & Kat UC-II is een gepatenteerd voedingssupplement op basis van ongedenatureerd collageen type II, vitamine C en D. Het poeder uit de capsule kan worden verdeeld over het voer. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat belangrijk is voor de opbouw van het kraakbeen en de botten. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en zorgt voor het behoud van soepele spieren.

PrimeVal Gelatinaat Hond
Snel bekijken Quick View

PrimeVal Gelatinaat Hond

Vanaf € 27,65 Prijs

PrimeVal Gelatinaat is een voedingsupplement voor honden dan ingezet kan worden ter ondersteuning van botten, banden, pezen, nagels en haren. PrimeVal Gelatinaat bestaat voor 66.57% uit collageenhydrolysaat, dat een bijzonder aminozurenspectrum bevat. De bijzondere aminozurenketen van PrimeVal Gelatinaat correspondeert met die van het kraakbeen in de gewrichten van de hond en is een hoofdbestanddeel van het bindweefsel, de nagels, botten, pezen, banden en de huid.

Synopet Dog Tendon Protect - 200 ml Synopet Dog Tendon Protect - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Synopet Dog Tendon Protect - 200 ml

€ 28,95 Prijs

Synopet Dog Tendon Protect (voorheen Synopet Flex-Dog) ondersteunt de soepelheid van spieren en pezen en is geschikt voor preventief gebruik om de pezen en spieren in goede conditie te houden maar ook om het herstel te ondersteunen wanneer een blessure is ontstaan. De vloeibare formule met Omega-3, Calcium, Magnesium, Vitamine D3 en GLMax® Groenlipmossel is blad is 100% natuurlijk en vloeibaar. Het resultaat is meestal merkbaar binnen de gebruiksduur en vertaalt zich in gemakkelijke en soepele bewegingen.

Brit Vitamins Mobility - 150 gram
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Brit Vitamins Mobility - 150 gram

€ 17,95 Prijs

Brit Vitamins Mobilty is een voedingssupplement ter ondersteuning van de gewrichten en mobiliteit bij honden. Brit Vitamins Mobility is uitermate geschikt voor oudere honden en honden met een actieve levensstijl.

SYNOGuard - 50 tabletten SYNOGuard - 50 tabletten
Snel bekijken Quick View

SYNOGuard - 50 tabletten

€ 31,95 Prijs

SYNOGuard van ReboPharm is een voedingssupplement ter ondersteuning van de gewrichten en mobiliteit bij honden. Het middel bevat een combinatie van Groenlipmossel, Duivelsklauw, Gember en Boswellia Serrata. Het middel heeft een smerende werking op het kraakbeen en de gewrichten.

Let op: de verpakkingstaal is enkel in het Duits, zie voor Nederlandstalige productinformatie onze webshop.

Audevard Doggy Flex - 180 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Doggy Flex - 180 gram

€ 49,85 Prijs

Audevard Doggy Flex is een voedingssupplement voor ter ondersteuning van de gewrichten en botten bij honden. Het middel helpt je hond soepel te bewegen en het kraakbeen gezond te houden.

Productkenmerken:

  • De toegevoegde Glucosamine, Chondroïtine en MSM ondersteunen het kraakbeen.
  • De toegevoegde Harpagophytum, Hyaluronzuur en Omega 3-vetzuren zorgen voor een natuurlijke smering van de gewrichten.
  • Het stimuleert de spierfunctie.
Synovium Agility Dog - 300 gram
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Agility Dog - 300 gram

€ 33,95 Prijs

Synovium Agility Dog bevordert de smering van de gewrichten en zorgt voor het behoud van gezond en veerkrachtig kraakbeen bij honden.  Synovium Agility  Dog is zeer geschikt voor grote hondenrassen waarbij de gewrichten extra aandacht behoeven. Ook ondersteunt het product de gewrichten van oudere honden.

Geef Synovium Agility Dog tijdens de dracht ter ondersteuning van de conditie van de drachtige teef en de ongeboren pup. Ook voor opgroeiende pups vormt Synovium Agility Dog een uitstekende aanvulling.

  • Goed voor de opbouw van het kraakbeen en behoud van soepele gewrichten.
  • Voor pups, werk- en sporthonden, oudere honden en bij dracht.
  • Hypoallergeen en 100% vrij van additieven.
  • Makkelijk en doeltreffend te doseren.